Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélget -éseim

2008.07.31


Teremtés (Zsiann, 2008. 07. 02. 16:38)

Egy jelenet jutott eszembe, ahogyan a 9 és háromnegyedik vágányra megy Harry Potter...

Engedd meg, hogy VAN.

Tedd meg ma mindazt amit tartogatsz akkorra, ha majd meglesz.

***
Csukott szemmel menj vissza az időben, és keresd meg életedben azt az időpontot, amikor érezted azt az Igazi Békét...
Vedd sorra az az összes testérzetedet:
- mit látsz?
szines? mozog? közel vagy távol? képszerűen, keretben van, vagy körbevesz? benne vagy, vagy kívülről nézed? tudod -e közelíteni és távolítani?
gyorsítani és lassítani?
- mit hallasz?
hangos vagy halk? gyors vagy lassú? ritmusos vagy szertelen? tompa vagy éles? kívülről vagy belülről szól? fentről vagy lentről? tudod -e közelíteni és távolítani? gyorsítani és lassítani? csend van, vagy beszélnek? csendben vagy, vagy hangot adsz?
- milyen ízt érzel?
kellemes vagy kellemetlen? erőteljes vagy enyhe? Van-e valami, amire emlékezetet? mennyire ismerős? mennyire sajátságos? minden érzékelési ponton egyenletes?
- milyen illatot érzel? kellemes vagy kellemetlen? erőteljes vagy enyhe? Van-e valami, amire emlékezetet? mennyire ismerős? mennyire sajátságos? mennyire egyenletes?
- belső testérzet felismerése:
mit érzel a fejedben? mit érzel a nyakadban? mit érzel a válladban? mit érzel a karodban? mit érzel a kezedben? mit érzel a mellkasodban? mit érzel a hasadban? mit érzel a combodban? mit érzel a térdedben, mit érzel a lábszáradban és a bokádban? mit érzel a lábfejedben?
-testfelszini érzetek: milyen hőmérsékletet érzékelsz a bőröd felszinén? van -e eltérés testtájanként? hol érzel nyomást a bőröd felszinén? milyen erős a nyomás? "növeld meg a súlyod", érzékeld erősebbnek a nyomást - aztán "képzeletben emeld fel magad", ("töltsd fel magad nevetőgázzal", mint Mary Poppins meséjében)hogy minél kevésbé nehezedj arra a felszínre, ami megtart. Vedd végig a testfelszineidet, hol mivel érintkezik, milyen érzetet kelt, van e szúrás, vagy selymesség, szorítás valahol. Éri e szellő a bőröd? Egyhelyben vagy, vagy mozogsz? (és hogyan, gyorsan-lassan, helyet vagy helyzetet változtatsz? egyedül vagy, vagy másokkal?

Amikor a békéhez tartozó minden érzetedet alaposan megismerted, akkor lubickolj az érzésben, töltekezz fel vele, ameddig csak jól esik!
A töltekezést ismételd meg 3 egymást követő napon.
Azután a mindennapokban figyelj azokra az érzetekre, amelyek a TE béke-érzetedhez hasonlítanak. Folyamatosan egyre több és több elemével találkozol majd egyidőben.
Aztán a békés pillanatokat keresd.
Amikor már naponta többel is találkozol, hosszabbítsd meg őket.

TEREMTÉS (Sólyomfióka, 2008. 07. 28. 08:02)

Nagy betüvel írtam a teremtést, mert írásod nagyon mélyen érintett.Öntudatlanul is régóta alkalmazom "ezt a technikát".Fénysebeséggel száguldok "valahova" , smikor megérkezem azt érzem hazatértem,itthon vagyok.Minden feszültség megszűnik, ellazulok .Selytelmes félhomály meleg , puha színek ,a hangok éteriek,talán zene szó.Két láthatatlan kar átölel , egy láthatatlan száj azt súgja :itthon vagy hazaértél.Nagyon sok nehéz helyzeten sgített már át,és visszataláltam ahonnan elindultam.Köszönöm Zsiannak.

Teremtés (Beszélget, 2008. 07. 30. 00:20)

A Teremtés szót ne használd erre az állapotra...
"Kezdetben vala az Íge. Az Íge Istennél vala, és Isten vala az Íge." (vanó, vanás)
A teremtés a káoszból( a tisztítótűz, most is jelen van, itt kapcsolódnak az időtlen jelensékek), keletkezett az első tér ( öt jelenpont hat helyről generáva ) a mitológiai MONÁSZ aztán a DIÁSZ majd a TRIÁSZ..., ennek a szimetria-robbanása a fény amivel a teret érzékeljük.

Teremtés (Sólyomfióka, 2008. 07. 30. 06:12)

Szerintem túl szigorú vagy "Beszélget".Igaz ,hogy mi "CSAK" termtett lelkek vagyunk de megkaptuk Istentől azt az energiát is hogy a puszta gondolatainkkal is létrehozzunk dolgokat.Mivel a teremtés nem egyszeri hanem folyamatosan jelen van ,tesszük ezt nap mint nap.TE is, ÉN is, Ő is.Létrehozhatunk boldogságot ,és boldogtalanságot ,békességet és háborút, sőt még a teremtett világunkat is elpusztithatjuk. Óriási lehetőséget de egyben óriási felelőséget is kaptunk Tőle./üdv.csak egy kis fióka/

Beszélget (Teremtés, 2008. 07. 30. 11:47)

Solyomfióka én csk arra 'állapotra' irtam, hogy a teremtés szót ne használjátok rá. Az a mit leirtok magyarul a RÉVÜLET. ( A révületnek sok formája, fokozata lehet, nem kell migjárt csak a "Sippa, dobbal, nádihegedűvel" özzekapcsolni.
A teremtés valóban folyamatosan jelen van!

Teremtés-nek (Zsiann, 2008. 07. 30. 13:01)

Helyes volna akkor úgy fogalmazni, hogy a három csillag utáni révület segít a szándékaink szerinti Teremtés-t (gondolni, szólni: vagyis kijelenteni, hogy VAN, és aszerint cselekedni) megvalósítani?

Még mindig a teremtés (Beszélget, 2008. 07. 30. 13:19)

Ahogy leírod , hogy mit kaptun Iszentől(Istentőé) az személyes látásmód,(elfogult, érzelmes) ez a teremtés. Van aki a személytelenbe (pontos, érzelemtől mentes, szenvtelen) akar beolvadni ez(Atya) az(Anya) Isten. A kettő ugyanaz, csak máshonnan nézve. Eljött az ideje, hogya kettőt özzerekjuk(összerakjuk) kollektívan.

Révülés (Sólyomfióka, 2008. 07. 30. 19:16)

Sszeretettel üdvözlök Mindenkit ezen a gyönyörű nyári estén. Kedves Beszélget, nem áll szándékomban vitatkozni Véled , Én is beszélgetni szeretnék.A RÉVÜLÉS természetesen a mai szóhasználatban nagyon sok mindent jelent. Őseinknél viszont ez nem így volt.A táltosaink és nagy magyar királyaink tették, sorsdöntő események elött.Ma már egy sólyomfióka is megteheti, természetesen ,sorsdöntő események elött.

Révülés (Beszélget, 2008. 07. 31. 11:22)

Tudol(tudom) solyomfióka.
(http://files.blogter.hu/user_files/83853/Korkona/samankorona.jpg)
Zsiann írta:
"- mit látsz?
szines? mozog? közel vagy távol? képszerűen, keretben van, vagy körbevesz? benne vagy, vagy kívülről nézed? tudod -e közelíteni és távolítani?
gyorsítani és lassítani?"
Aki kívüről tudja nézni magát (és nem akar éppen meghalni) az már nem semmi!

Korona (Zsiann, 2008. 07. 31. 12:55)

Diószegi Vilmos könyvében láttam először sámánkoronát, emlékszem a döbbenetemre...
a hasonlóság elemi erővel hatott...
ezt mindenkinek látnia kellene...
Valamelyik nap majdnam ugyanígy megdöbbentem, láttam egy térképet a Kárpát medencéről, s a Duna meg a Tisza a mellékfolyóikkal csodálatos életfa-agancs képét rajzolta ki rajta...

Révülés (Sólyomfióka, 2008. 07. 31. 15:13)

Kedves Beszélget,azt érzem,hogy ideges vagy ,feszült és zavart.Mi a gondod?Itt nyugodtan elmondhatod. Miért gondolod ,hogy meghalni készül az ki, kivűlről látja önmagát .Ennél jóval hosszabb "utazások" is vannak.Természetesen ezek nem veszélytelenek.Ha szorgalmasan haladsz utadon , s erre veszed az irányt,megtörténhet veled is.Tudod erőltetni semmit nem lehet.Figyelj arra,hogy csak egy "farkast"etess.Rajtad áll ,hogy melyiket.

Révülés (Zsiann, 2008. 07. 31. 15:34)

Amikor olvastam, úgy gondoltam, hogy talán kettőről beszélünk, Beszélget az (én szótáramban) "asztrálutazás"-ról, (a létező fizikai testünket és a környezetet látjuk testünkből kilépve, kívülről a mentális érzékszerv-szemünkkel, a maga idő és térbeli valóságában) amiről én írtam, az inkább "elképzelés" kategóriába tartozik, néhányan belülről látják, ha elképzelik magukat, mások kívülről.

Révület (utoljára) (Beszélget, 2008. 07. 31. 23:24)

Zsiannak és Sólyomfiókának is igaza van, csak más a megközelítés és a cél(meg a technika)ahogy révületbe esnek.
Én mostmár csak morfondírozni tudok... De erről ne itt diskuráljunk.(Aki akar megtalál az eoldalon)
Mindenkinek lesz egyszer halálközeli élménye, ezen nem kell felkapni a vizet.
Ő akkor elmegy: http://files.blogter.hu/user_files/83853/Lelek/lelek2.png

 

Arvisura üzenete (Beszélget, 2008. 08. 01. 21:06)

Olvasgatom az Arvisura üzenete című irást,
És fennakadtam azon, hogy

'Az Arvisurában meg van írva sorsunk, a jövőnk.'
A van, vanásnak nincs jövő idejű alakja (vasz, vászon, vaand, vaandó, vanni fog?)!
Csak jelene és múltja, de nincs jövője (már csak ilyen az Öregisten Idő).
Ezért (mivel nincs jövő), nem lehet megjósolni csak a lehetségességet.
Ezért ez a mondat a jó:
'Higgyünk sorsunk megfordulásában, hiszen őseink segítenek nekünk.'

jövő (Ákos, 2008. 08. 01. 22:32)

Van jövő, de más mint volt. 100 ember úgy döntött 2028-ban, hogy visszahelyezi magát az időben. Ez úgy történt, hogy leültek, a testük ott maradt, a lelkül pedig nem hagyta el a Földet, hanem visszament az időben, ki-ki kicsit más időpontra, a saját sorsától függően, de úgy kb. 45-50 évet és egybeolvadt akkori önmagával. Emlékezni nem emlékeznek konkrétumokra, csak éppen úgy, mint mindenki az előző életeire, azaz a tudást és a tapasztalatot használják, sejtéseik is vannak, de nem konkrét tárgyszerű emlékek. Azért annyi bizonyos, hogy ez a verzió lényegesen eltér már az előzőtől és a katasztrófa sem szükségszerű olyan mértékben. Az is igaz, hogy a most, a mostani pillanatok alakítják a jövőt, előre nincs megírva, tendenciák vannak (amik azért kiszámíthatók) és tervezett csomópontok, amik azért lehetnek konkrét előre tervezett események is, csak a kimenetük nem tervezhető.

Jövő (Beszélget, 2008. 08. 02. 01:43)

Ha emlékezni nem emlékeznek, akor se megerősiteni, se cáfolni nem tudják.
A létnek, levésnek azért van jövő ideje is. lesz, létezni fog.
A lélek-telen dolog élettelen, a lelkes lénynek viszont, mivel lelke van, él. Az életét pedig le-éli. A lélek régen lele (szellem) alakban is használatos volt a hun nyelvben. Aki meghal, az ki-leheli a lelkét (kimegy belőle a lélek, ami élővé teszi).
Ui:Ugyhogy, vagy most van szobruk, vagy 2028-ban találják meg a szbrukat.

 Tovább