Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Magyarok!

Fogadják szeretettel a Hírhálón megjelent alábbi  közleményt. Különös tekintettel ajánlom figyelmébe képviselőinknek, akik elolvasás nélkül írták alá a lisszaboni szerződéshez való csatlakozásunkat.

Üdvözlettel:
Lakatos Miklós
Magyarok Háza


Tisztelt Gyurcsány Ferenc úr!

A kialakult társadalmi-, politikai-, gazdasági- és (ennek következtében bekövetkező) kormányválság valódi okát az a közérdekű adat teszi nyilvánvalóvá, amely megismerése a Magyar Köztársaság minden állampolgárának az Alkotmány 61 §-ában biztosított joga.

A valódi ok az, hogy Magyarország egy föderatív államszövetség (az EU) tagja. Az EU ugyanis gyakorlatilag Európai Egyesült Államok, amelyben ígért, de - az államszövetség jellegéből eredően - soha meg nem valósuló az a három alapelv (szubszidiaritás, demokrácia és szolidaritás), amely az államok és nemzetek önrendelkezési jogának gyakorlását biztosíthatná. Ennek bizonyítására szíves figyelmébe ajánlom \"Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell\" c. tanulmányomat (http://eunyet.hu/hirlevel/azonigazgataspajzsa.doc), amelyet az EU Parlament Függetlenség/Demokrácia Képviselőcsoportja felkérésére írtam. Ennek a képviselőcsoportnak a bizonyítékai szerint az EU évi 6 000 milliárd eurót vesz el a tagállamoktól és csak 1 000 milliárd eurót ad vissza. Arányaiban ugyanerre a következtetésre jutottam a Külügyminisztérium, az MNB és a KSH adatainak elemzésével: 5 500 milliárd forint az évi, EU tags!
ág következében bekövetkező veszteségünk, amiből csak 1 000 milliárdot kapunk vissza, vagyis évente 4 500 milliárd forinttal károsítja Magyarországot az a tény, hogy az EU tagjai vagyunk.

Sajnálattal tapasztalom, hogy az EU Alkotmány szerepét betöltő Lisszaboni szerződést és az EU tagságunk tényleges hatását az országgyűlési képviselők sem ismerik. A helyzetet súlyosbítja, hogy a Lisszaboni Szerződést akkor (2007. december 17-én) erősítette meg a Magyar Köztársaság Országgyűlése, amikor még az egységesített szöveg nyilvánosságra sem került, vagyis a képviselők nem is ismerhették.

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Hozzászólás