Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdjük

2008.07.27

Go►    ®►

Mostanában többször olvasgattam Kozsdi gondolatait, de nem ezzel kezdődött, hanem 

Ezzel:Egy Kristálykoponya (muzeumban!?)                                 

 

 

 

 

És hozzá kapcsoltam ezt:A Lélek interfészeivel (0.072 gramm)

 

Nem tudom még, hogy közvetlen, vagy közvetett kapcsolat. Én úgy érzen Si02 is csabdába tudja ejteni.

 

 

 

2008-08-12
 --- Látok egy Kristálykoponyát, amelyik több kisebb kővel (valószinű koponyák azok is) együtt működésben, rendszerben itt helyezkednek el az országunkban és egy mértani alakzatot írnak le. Még pontosítanom kell, de talán egy ötszöget, középen pedig a fő koponya a hatodik. (Ezt még pontosítanom kell). Mivel nem csak egy pillanatra látom, azt mondhatom, hogy ezek a ketyerék állandó jelet adnak, állandóan működnek, vagyis már működésben lévő kristálykoponya háló irányítást érzékelek, látok a Kárpát-medence felett. Hogy ez mit jelent, vagy ennek mi a következménye arról most nem gondolkodtam, de ezt a hírt érdemes tudnotok. Ha másért nem azért, mert valamennyiünk tudatalattiját "kő" erősen stimulálja, ingerli az a frekvencia amin ők maguk közt kommunikálnak... (folyt. köv.)
-- PONTOSÍTÁS: Fő koponya, két altestületi és testületi-társ, valamint 5 további, amelyből egy még nem "él". Kört alkotnak de még nem ér össze, mert kapocs a még alvó koponya lesz, és akkor összeadódik az összes gyűrűben lévő fej ereje. Tehát 1 belső és 7 külső koponyát érzékelek, amelyből egy nem fut jelenleg. Alszik. Ami infót látok róluk, az az, hogy a kör összekötése várhatóan a jövő hét elején, közepén végbe megy és az lök egy komolyat "a mindenkin" (akinek szelleme érez vagy lát már vmit is). Ez felpörgetheti a cselekvéseinket. De már most is érezhető.
Azt gondolom a hétvégi írtó nagy vihar a kristálykoponyák beüzemeléséről szólt. És ahogy nézem valami elképesztő tudati hatalommal állunk szemben (ill. áll a mi oldalunkon). S mivel ezek akkor a mai Magyarországra vannak hangolva és kötve, kitalálhatjuk hogy munkájuk leginkább hol fogja éreztetni hatását. 
ANNAK AZ ÉJSZAKÁNAK A RETTENTŐ VIHAROS IDŐKÉPÉT A FÉNYKÉPEK KÖZÉ TETTEM (EGYÉB KATEGÓRIA)
--- Igy már értem, hogy miért volt helyes a földre tenni a Szent Koronát a Szikora János rendezte István királyban. Éreztem hogy helyes, de azt nem tudtam hogy miért? A válasz az lehet, hogy a Korona elvét, most ezek a koponyák vették fel és várhatóan képviselik is. Ne feledjük hogy a Magyar Korona ezer éve jogegyesítő korona volt (ujgur mágusok, kis-ázsiai beavatottak, római áldás, Gilgames vonal, stb. - ld. Domonkos érsek történetét a Fátyoln innen és túl c. könyvemben), vagyis bolygóirányítási jogkörrel bírt. S mivel a Hősök terén a lovasok bezárták a vezérek körét, (utalás a Vágtán elindult pár beavatottra - azóta derült erre fény...) így a programnak vége, és kell egy új. Ezt ebben a pillanatban nem a Szent Korona testesíti meg. Milyen érdekes, hogy első ízben nem a Koronára akarnak esküt tenni augusztusban. Hm. (Ne feledjük a mondást: megtörtént mert megtörténhetett avagy megtörténik, mert megtörténhet.) 
- A minap tanakodtunk ötvös barátommal azon mi lesz a Koronával, (azt tudtátok, hogy a Koronaőrség parancsnoka is ötvös ember?) de ezt még nem látni pontosan, azonban vannak tervek rá és semmiképpen sem megy ki a magyarság programjaiból, hiszen nemzeti jelkép, de e pillanatban úgy érzem a legerősebb (égi) jogi státusz a Koponya testületnél van, amely látható.

Subject: 2008.07.12

Amit ma éreztél, az már megindulhatott 6-8 hete.

 
 Akkor jött rám, hogy összerekjam Egedy-Kisfaludy
'elméleteket' a Koronával, Magyarsággal és a kristály,-aggyal,
 és....

 

Magyar osemlekezet:

elvben már tavaly okt. 13-án is mikor a koponyakonferencia volt a budai várban.

De akár korább is. Szoval kihez mikor ér el, de elfogadom hogy nem a héten indult. Ez is egy fázisa mondjuk az aktiválásuknak,

 

üdv

 2. Még mindig nem tiszta, hogy látásmódodban mik is ezek a koponyák, így nem érthető számomra, ahogy megfogalmaztad. Társadalmat képeznek... Ezek csak kvarckristályok - némelyik tisztább, némelyik jobban szennyezett.
- Társadalom. igen. De végrehajtók társadalma. Lelkük nincs, de tudatuk van, sőt ők maguk a tudat fenntartói. De nem elsődleges eredők, hanem közvetítők. Mivel a koponyákat mind hangolják születésükkor, így a hangoló személyiségét nagyban hordozzák. Vagyis személyiség jegyeket kapnak, emiatt lehet megszemélyesíteni őket, de a koponya nem bír lélekkel. Lélekhez vagy lelkekhez kapcsolódik. Továbbá mivel minden koponya kapcsolódni tud egymással, ezek egymással hálózatban vannak mint az internet. Maga a wikipedia ötlete is - SZERINTEM - egy koponyától ered, hiszen a wiki programozás elve pont olyan ahogyan a koponyákban lehet adatokat feltárni. De ma már tudott hogy a wiki-t is cenzúrázza vki, aki nem szeret olyan infókat magára tenni, amik esetleg igazak és neki nem tetszik..


  Szerintem a legnagyobb információtároló a Lélek!!!!!
Az, hogy csabdába zárja lehet, hogy nem jó ebben a formában.
A léleknek (olyan sűrű) nem akadály az anyagon 'átrepülni'.
A szilicium és a szén nagyon közeli, hasonló atom.
Rengeteg hegyikristály van. Valami különlegesnek kell lenni azokban amiket kicsiszoltak(tatak).

 

A Szilícium kristályokat nagyon sok területen használjuk, a számítógéptől a mobile lefon hangszóróján át az öngyújtóig. Egedyt a piroelektromossága érdekelte. Egy kísérletében a kristály összetörte a satut amibe befogta! (Aztán szokása szerint hallgat róla.)

 2008. 08. 10. 03:42A TŰZ időkigyó és alatta a VÍZ a multtervedésével
(lehet, hogy még a szöget
is megmutatja.ábra.

VÍZ és TŰZ
Ősi áprázolása.

Egedy Phutagoras a 'tudomány számára nem fontos' feljegyzéseit, rajzait tanulmányozta....

 

 

 

 

 

Kisfaludy:

Ezt azért csináltam meg, mert a szíriuszi hun rokonainktól kapott arvisúra lemezek egyikén (lásd a lenti képen a bal alsó kockát) a fotinó szerkezetéről súgtak valami érdekeset. Hogy mit, nos erre kellene rájönnünk. Ha valaki megtalálta a megoldást kérjük írjon az Eseményhorizontnak!

 Kép

 

 

 

 

Kép 

 

Ezt meg Én találtan az Avar motívumok között:

 

 

 

 

 

 

A Víz Ég! 

(Nekem 'valamiért' fenntartásaim vannak, de Tamás azt írta, hogy "nem feltétlenül Magyar nyelvű" akik 'kiemelkednek'.)

A Kicserélt Emberiség (?!??)


 

Számtai Lajos a pörzsölőben: Karácsony-Kerecsen

(Először reklám -azt kapcsold le!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kép A Világtojásban születő Fény (Napisten) 2008. 09. 01. 09:28

Tűz és Víz
által létrejött
Világtojás.

 22h
Ahogy nézegettem, valójában a Világtojás egyben van, és keletkezése pillanatátó 'fúvódik' mint a léggömb. Először gyorsan, aztán egyre lasabban nő.

 2008.09.04:17h
Nem hagy nyugodni ez a kép (az Angyalforrásból való). Egyszerre jó is, meg nem is. A Világtojás eltörik és révbe érsz a zuhatag elött (ki tudja kinek a csónakjában) az árral.
 Ez a kép dezinformáció az 'ősemlékezetről' !!! 
Felejtsd el a őseid multemlékeit... Sogródj a (mai) árral, felejtsd el a multad táplálta Énedet... Sodródj az (mostani, nag globális tó táplálta) árral... És révbe érsz a szakadék elött ... És felkel a új nap.. És eloszlanak a felhők a fejed felett...

A nénydimenziós tér háromdimenziós 'árnyéka'.

Kép

 

Az un.'Fényemberek' négydimenziós lények!

http://angyalforras.hu/osi-civilizaciok/26-000-eves-ciklus-attekintese -ben.

Fénylények:
Valahogy nem stimmel -fordítási hiba is lehet.
A fény önmagában nincs, nemhogy lénnyé válna.
A fény összerendezett fotinóegyütes ami a szemünkbe érkezik.
A fotínó maga is tér, az energia (nem erő) második válfaja.
Az energia a térben keletkezett tér szimetriarobbanása során egy kocka szimetriával jellemezhető alakzatban stabilizálódott változat. Ezt nevezzük fénynek, ezt érzékeljük.

 


  A dávidcsillag a tér-hipertér kétdimenziós árnyéka.

 


  Az arvisura jelképe és a tér-hipertér közötti informásió áramlás. (ha ráviszed a kurzort - sajnos a hátsó képet nem tudom forgatni)

'Áttőrés' a boszniai piramisok elismertetésében! 2008.09.09. (sajnos a riport még nem érhető el)» »

Háromezer évvel ezelőtt vallási szertartások zajlottak a bolíviai Titicaca-tó partján, ahol egymástól kétórányi járásra aprócska szentélyek sorakoztak. »
Olyan kőszobrokat alkottak, amelyek egyik fele férfit, a másik pedig nőt ábrázolt !!!

  Cern
Rita-Bájos,Fel-Le,Alsó-Felső...Király!    "Kvark"

Az első c-kvark tartalmú bariont 1974-ben ezen buborékkamra felvételen fedezték fel. Mivel gyorsan bomlik, nem magát a részecskét láthatjuk, hanem a belőle keletkező részecskék impulzusaiból következtethetünk a lértejöttére. Jelenleg ezt Σc++-nak hívjuk.

 

 

Az Én CERN-em(aurora polaris)
Kép
Látványos fényjelenség, melyet a Föld mágneses terébe bekerült, és a felső légkörrel kölcsönhatásba lépő napszél okoz. Másképpen sarkifénynek is hívják.

 

 

 

 

 A GÖMBVILLÁM -->az egy 4 dimenziós 'tömlő' 3 dimenzióban csak két gömböt léthatunk belöle. (A megfigyelő csk egyet lát, a másik ki tudja hol van.) Anyagot visz el, vagy hoz.(Egedy)

Tachion -az 'eleje' gyorsabb mint a mutterjedése (fénysebesség)

2008. 09. 16. 21:19

ÁLOMARCU LÁNY

 

A csodák valósága

A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent.

"Oppert 1879-ben adta a dél-mezopotámiai turanoid (a magyar népcsaládhoz tartozó) magas kultúrájú népnek a sumír nevet. Azelőtt ugyanis az indoeurópai anyanyelvű tudósok egyértelműen turáni eredetűnek tartották mind a káldeus, mind a baktriai (újabban: elámi) kultúrát. Oppert a sumír nevet a tibeti mitológiából szedte elő, vagyis mesterségesen oda nem illő nevet ragasztott a magyar népcsaládhoz tartozás jelentésével már feltöltődött, ragozó nyelvet beszélő káldeus népre. A névváltás egyetlen indokául a trianoni diktátum tudományos előkészítése szolgálhatott."

 

 

 

Dimenziószál:
A részecskefraktálok nemtér-nemidőn át vezető rogalmas kapcsolata.
(fluidszálnak is hívják ;fluid=cspfolyós,folyékona). Ez A hatodik erő. A végtelenül gyors fizikai jelenségeknél fedezték fel a XX. század közepén. A végtelen sebességű, korlátlan távolságú információátvitel (én: számunkra) lehetőségét hordja magában. A hiperterekben (én:lásd fent a 'dávidcsillad alsó részét',ill iformációáramlás) és a nemtér-nemidőben is műlödik.( én ha a zengés szót használom erre is gondolok)

 

Kép

A kristálykoponyák titka

 

Oliver Shanti & Friends: Shaman

Music by Oliver Shanti: Shaman ...

Gayatri Mantra

 

 

 

Bud(h)a

 

Kép

 

Ez nem filozófia, ez menekülés:

 

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Bocs

(Beszélget, 2008.09.21 22:21)

Sanos 'szarozott' a gépem, és át kellett nézetnivírus, meg képrogramírtóval...

Idősemmi

(Sólyomfióka, 2008.09.21 19:57)

Megállt az idő ezen az oldalon. Sehol egy hang , egy betü .Semmi .Beszélget még csak írt egy fáradt sort a Királysághoz .De Kinga már két napja nem láttunk. Igaz , hogy Zsian lapja is bealudt.Bár K.T. már osztja az észt ott is .Remélem holnapra aktívabbak leszünk.

Ima

(Sólyomfióka, 2008.09.20 22:32)

Az imánk szövegével, van egy kis gond , mikor ehhez a részhez érsz " s ne vígy minket a kísértésbe " , mit gondolsz , kihez fohászkodsz ? Bizony , bizony a sötét oldalad kérleled , hogy kíméljen meg a kísértéstől. Elég lenne annyit mondani , ami már csak a Teremtő felé száll :" szabadits meg a gonosztól " ( de minnél gyorsabban)

gombocskák

(Sólyomfióka, 2008.09.20 21:56)

aha már értem , go ,r = ergó , mind a kettővel idejutok .

gombocskák

(Sólyomfióka, 2008.09.20 21:53)

mi ez a két gombocska odafönt , mind a kettövel ide jutok ?

Cern

(Sólyomfióka, 2008.09.20 21:49)

Szóba került ez is , finoman fogalmazok : nagyon röhögött . Azt mondta majd jó lesz metró-alagútnak . Már az kiverte nála a biztosítékot , hogy több mint 10 évig készültek rá : és akkor szar a központnak a védelme (hekker t. ) még a sz.-os biztositékok is kiégnek , lefagynak, szóval úgy sz. ahogy van. Gőzkalapácssal csapkodják a svájci órát . De az nem lenne jó ha dimenziókaput nyitnának , vagy ha dimenzió elcsúszás lenne ( ezt nem értem , mi a csúszás?) mert nagyon rossz dolgok jönnének . Hogy ez sikerűlne nekik ezt reális veszélynek tartja .(látod, én is ettöl tartottam)

kérdés

(Sólyomfióka, 2008.09.20 21:33)

Ki vagy , ki itt kukkolsz , s nem szólsz egy szót sem ?

Jóslat

(Sólyomfióka, 2008.09.20 21:31)

Annyit megtudtam lesz " szép új világ " de nem úgy ahogy vártuk K.Gy szavaival még jó ideig sz..ni fogunk. De győzni mi fogunk , csak éljünk addig . De szerinte is " keményen "ki kell állni az érdekeinkért , most már egy lépést sem engedhetünk beljebb SENKIT. A magyarságtudatot mindenkinél erősíteni , még a piacon is ezt kell terjeszteni . A még meglévő dolgainkat átadni és megőrízni az utánunk jövőknek. ( szerintem eddig is ezt tettük) Szerinte nem eléggé .

Irigyellek

(Beszélget, 2008.09.20 21:24)

Én csak a pesti erőfitoktatásba banbultam.
(A királyságnál beraktam)

Szolgálati közlemény: :)
A ketdjükben a Go csak ideugrik, az R üjtaolvassa atán ugrik ide.(tehát ha közben írt valaki mér látja)

Megjöttem

(Sólyomfióka, 2008.09.20 20:59)

Sziasztok , végre itthon... megtömve , de törve nem . Nagyon jól éreztem magam , holnap is megyek . Rengeteg teremtés , Teremtő , kisisten , NAGYISTEN , tachionok , dimenzió, kiterjedés , fénykvantum ,fluidszálak , Cern , héber nyelven írt biblia ...ezek , és sok más , mind itt kavarog a fejemben . Holnapra majd mindent fájlokba álmodok .Azért írjatok , mert hiányoztatok .

titok

(Beszélget, 2008.09.20 09:52)

Ahogy szeretnétek.
Mosz csk késő du. jövök haza.

Beszélget

(Kinga, 2008.09.20 09:25)

Köszönöm.
Ez így jó is.
Az az oldal nem tudom kell e.

Beletettem

(Beszélget, 2008.09.20 08:42)

Fönt van Go az ide ugrik.
Majd csinálok egy titok oldalt, ha 'fióka' is bejelentketik!

Tekerés

(Sólyomfióka, 2008.09.20 08:33)

Jó ez itt lent , legalább elvagyunk rejtve , az avatatlan tekintetek elől.

Hármas

(Sólyomfióka, 2008.09.20 08:30)

Ezt úgy gondolom nem is kell bizonygatni .Az én számomra ez nyÍlvánvaló . Erről is írtam , de lehet , hogy túl rövid volt , és nem fejeztem ki magam világosan . A szeretet bizony nem arról szól , hogy bólógatunk egymásnak és tömjénezzük a másikat, a szeretet bizony egy formáló erő .Engem is " megcsiszolgattok " rendesen . S h a belegondolsz a szülő - gyermek kapcsolatba ott sem a majomszeretet a kívánatos. Azért , örülök , hogy belőled is " kijött, aminek ki kellett ) , talán ez volt a cél . Madár a levegőben ? Ez jó . Nekem legalábbis , mert sólyomnak érzem magam . Tegnap este Szántai volt a Zenit-Tv-ben tudjátok a kedd esti adás ismétlése .Mátyás királyról beszélt és környező népek folklórjában megőrzött Mátyás emlékekről. Nagyon izgalmas volt . Csak eszembe jutott , bocsi . Üdv Nektek . Majd este jövök .

Beszélget

(Kinga, 2008.09.19 23:06)

Kérhetnék valamit szépen?
Nem nyitnál nekünk egy új oldalt, hogy ne kelljen ennyit tekerni :-), kérlek. Vagy kitalálnál valamit?
Légyszi

Hát jó

(Kinga, 2008.09.19 22:59)

Nincs semmi félreértés, egyszer belőlem is kijött, aminek ki kellett :-)
Jópofa ez a hármasunk, köröket írunk le, mint madár a levegőben......
Semmi gond, tudom, hogy kedveljük egymást :-)
Én biztos Titeket!

Kezdjük az elején

(Beszélget, 2008.09.19 22:48)

Kisfaloidék először úgy definiálták, hogy a megnyilvánulatlan megnyilvánultá válása után 'nem sokkal' jött létre Isten, tehát Ő is 'anyagi' természetű (ezt az előadásában is kifejtette).Aztán ez az út kettévált. Abban egyetértettek, hogy a Lélek is 'részecske' (óriási memóría kapacitással).
Aztám egy megyar kifejezé, hogy NAGYLELKŰ. Ezen elfilozofáltak, hogy van nagyobb lélek, meg kissebb -azaz nem vagyunk egyformák.Nem döntötték el, hogy van e egy nagy-nagy lélek az Isten, vagy Isten mega az univerzum (zengése). Abban egyet értettek, hogy ahány univerzum van annyi Isten.
Én a magyar nyevnek hiszek -van nagylelkű ember.
Azt viszont negezen tudom elképzelni, hogy egy 'teniszlabdányi' (ezt valaki írta talán Zsiann oldalán) isten 'kovályogjon' az univerzumba.

Kingának

(Sólyomfióka, 2008.09.19 21:44)

Nagyon nehéz átvinni az érzelmeket meg a hangsúlyt , vagy nem is tudom , mit írtam rosszul , hogy megint a magbántódást érzem a hangodon . Nem állt szándékomban nem is ellened írtam . Illetve senki ellen nem szólt ez az írás. Ez is egy vélemény volt . Így kellet leírnom . A megvezetés , ez viszont , teljesen az én véleményem. Jó ideje olvasom Zsian lapját , és szívesen voltam ott , ameddig K.T. nem kezdett beírni . Tudom , hogy az ő lapján volt valami gubanc , pontosan , mi azt nem tudom , de elég nagy csaták voltak az biztos .Utánna megszüntette a lapját , megcsinálta a " Kozsdi különszámot " , el volt vele egy darabig , s most lám ... betólja a képét Zsian lapjára .( jó vastag lehet. nem a lap) Kihasználja azt , hogy jó emberek vagytok . Azért gyűjti az információkat , mert belőletek él. Hallottam " élőben is beszélni de , akkor nem tudott ilyen választékosan fene nagy ezoterikus dumát lenyomni. Azt tudom mondani , csak óvatosan vele. Nem szeretnélek megbántani , s ha mégis ez történt elnézésedet kérem . A párom szerint ügyvédnek kellett volna mennem . igen ám , de akkor hogyan tehetném szóvá a visszáságokat .( az ügyvéd igazsága legtöbbször a pénzforrásnál, ) Én is jókedvű vagyok , ennek szerintem semmi köze ahhoz hogy estleg másnak nem tetsző dolgokat észreveszek , és szóvá is teszem . Nem vagyok sem lent , sem fent , középen, úgy gondolom , és így érzem jól magam. ( akkor túl rossz helyen nem lehetek)

Itt is ott is

(Kinga, 2008.09.19 20:46)

Persze, mindíg minden változik.
Voltam mélyen én is, nem is egyszer, de most köszönöm jól vagyok. És ennyi.Tudom, milyen lennt lenni. Anélkül soha sem fogok vélemény formálni, amit nem tapasztaltam meg, esetleg elgondolkozom róla.
Szeretek jókedvű lenni, de nem jelenti, hogy állandóan mosolygok. Komolyan és mélyen szoktam és egész sokat gondolkodni. Lehet, hogy valamiben tévedek, és ha úgy van elismerem. Nem vagyok tökéletes, azt soha sem mondtam, nem is fogom.
Tudom, hogy nem ellenem írtatok, és azt is, hogy különbözőek vagyunk. Én nem vezetek meg senkit, szándékosan biztos nem.
Ja SÖTÉT oldal! Tudd, azt is megtapasztaltam, méghozzá 7 évig éjszakánként.Nem kívánom részletezni.
De már nem félek, pedig hosszú idő volt. Megmondtam, nem hazudok. Igen soha nem leszünk egyformák, baj is lenne. De közös pontok és hasonlóságok adódhatnak és adódnak is. A viták éppúgy előremutatnak, mint a közös ügy, akár.
Nem szükséges ellenreakció, mert egyikőtök ellenében sem írtam. Ez is én vagyok. Nem is tudnék műhepi lenni, fárasztó :-)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Következő »