Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HxNy

2010.09.05

HxNy

 

Tulok·

A biológiai hadviselés elemei és az ellenük szóló bizonyítékok
Már hallhatjuk, hogy közeleg a 2010-2011-es influenza szezon. A H1N1 influenza vírustörzs elleni vakcinát is tartalmazza a szezonális influenza elleni oltóanyag. Ez lesz a vakcina "quadravalent", a négy törzs elleni "védőoltás", beleértve a H1N1-et is.
Várhatóan, a H1N1 vakcina mérgező hatásai miatt emelkedni fog a szezonális influenzában elhunytak száma, mivel nagyobb részben azok sem fogják beadatni a védőoltást, akik korábban a normál védőoltást felvették! Mivel ebben a hónapban, az Egészségügyi Világszervezet ( WHO ) továbbra is 5-os szintű járványként értékeli a H1N1 vírust, a kérdések, figyelmeztetések süket fülekre találnak most is! Az emberek egyre inkább úgy találják, hogy a "WHO" szó a szégyenletes, és szégyentelen csalással egyenlő.
Mi, akik nem vagyunk kitéve a "kötelező jóhiszeműség" kényszerének, reálisabban látjuk a H1N1 járvány kitörésének valós okait, valamint károsultjainak problémáit, és bűnöző haszonélvezőinek szerepét!
A CDC figyelmeztetett bennünket, hogy a H1N1 megölne 30-90.000 közötti számú amerikai állampolgárt. Ugyanakkor, a CDC előre jelzett 2 millió fertőzött embert, és magas, mint 40 százalék fertőződését a teljes lakosságnak. A WHO, ami egy ágyban alszik a CDC-vel, saját, közös komplexek. Az FDA gyorsított eljárás keretében intézte a sertés influenza vakcina előállítását, állítva, hogy klinikai vizsgálatok és adatok alapján határozzák meg azok hatékonyságát és biztonságát.
Több mint 1.600.000.000 adó dollár ment a Big Pharma-nak szóló megbízásra, 229 millió adag vakcinára, és ebből csak 90 milliót alkalmaztak ténylegesen. és a fennmaradó 71.000.000 a polcokon bomlik, a többit pedig, "kidobják" a szegényebb nemzeteknek, "kivillantva" a könyörületességet és az amerikai "filantróp szellemet".
2009-ben és 2010 első hónapjaiban, az emberek felébredtek, mert kiderült, hogy a hamis a riasztás a sertés influenza világjárványról.
Saját bevallása szerint a CDC jelentése megállapította, hogy nem volt igaza, tízből kilenc alkalommal, valamint átlagosan 40-69 százalék között. A CDC megállapította, hogy sürgős vizsgálatokkal "nem nagyon érdemes diagnosztizálni a H1N1 fertőzéseket."
Az előrejelzések az Egyesült Királyságban is ugyanezt mutatták. A brit Egészségügyi Minisztérium 65.000 halálesetet várt, de a jelentésben csak 500 felé jártak a "szezon" végén. Brit állampolgárok, botrányos megtévesztésével 110000000 vakcina adagot vásároltak. A szerződések összege több mint 864.000.000 $! A nemzeti előkészítő intézkedésekkel összesen több mint 1 milliárd dollár, a kis, (csak 6 millió Brit), 10 százalék körüli népesség vakcinázásához.
Az Egészségügyi Világszervezet jelentése szerint, világszerte 18.036 haláleset történt. Ez nagyjából helyes, nem a milliók. Ez csak 5 százaléka a globális számadatoknak. Ráadásul a CDC nem tesz különbséget az influenza vírus által okozott halálesetek és a tüdőgyulladás miattiak között. A kettő egy kalap alá vették! Például, ha vesszük 2001-óta a kombinált számukat, a tényleges értékek szerint 61777-en haltak meg tüdőgyulladásban, és ebből csak 257 influenza általi okozott halált.
Az még inkább hihetetlen, hogy a 257 esetből csak 18 volt tudományosan azonosított pozitív az influenza vírusra. Ezek a CDC saját számai. De ez miért nem egyezik a New York Times, a Boston Globe, a Washington Post és az összes többi "újság" jelentésével?
Nem utolsó sorban, több mint 150 különböző vírus ad az influenza szezonban influenza-szerű tünetek, mint például adenovírus, parainfluenza, bocavirus, stb
De kedvezőtlen kockázatot is jelent az influenza elleni védőoltás - Guillain-Barré szindróma, skizofrénia, idegrendszeri rendellenességek, vetélés, polyneuritis, agyvelőgyulladás, sclerosis multiplex , erős fejfájást vagy sugalmazó meningeális vagy agyi irritációt, afázia (beszédképtelenség), bronchopneumonia, szexuális impotencia, angor pectoris, anafilaxiás reakció és a halál - nem szabad szem elől tévesztenünk, hogy mi van kibontakozóban az egész Európai Unió-ban! Vizsgálatot érdemel a CDC kedvenc partnere is, mivel a WHO, egy teljesen korrupt szervezet!
Korrupció a WHO-nál?
A közelmúltban megjelent két jelentés már vádat emelt a WHO ellen, súlyos gonosztett és konfliktus érdekek miatt. A WHO előrejelzései, és azok pontossága hasonló, mint a Bush-kormány kommunikációja a tömegpusztító fegyverekről Irakban.
A British Medical Journal kinyomtatott egy kutatási ívet Deborah Cohen és Philip Carter szerkesztésében, a Tényfeltáró Újságírás Elnöksége által Londonban. Tartalma szerint a legnagyobb globális egészségügyi szervezet eltúlozza a H1N1 influenza kihatását és a kormányzás, a saját döntések és csalárd félelem kampánya. Az egész egy gyógyszer-ipari komplexum. A szerzők szerint, a WHO "hitelessége a és a bizalom a globális egészségügyi rendszerrel szemben" megsérült! Kiemelkedő a vállalatok szerepe a pandémiás összeomlásban. A "haszon", több mint $ 6.000.000.000 (Associated Press, May 19, 2010), hogy ismét minden maradjon a régiben, egy újabb influenza szezon előtt, és hogy tovább növeljék a bevételeiket.
A "második pusztító", az Egészségügyi Bizottság a Parlamenti Közgyűlés az Európa Tanács (CE) előzetes jelentése megállapította, a gondatlanságot, és az átláthatóság hiányát a WHO hozzáállásában a sertés influenza pánikkal kapcsolatban. Az egész WHO legfontosabb tanácsadó bizottságai, különösen egy titokzatos csoport, a "rendkívüli bizottság", amely kormányozza a WHO-t, értékeléseivel és "jóslataiva", a H1N1 influenza-vírus terjedésének megakadályozásához azt tanácsolták, hogy be kell jelenteni egy 6-os szintű járványt! Voltak tudósok is, akik beépültek a magán -és a kábítószer-vakcina érdekek védelmében, különösen a GlaxoSmithKline (H1N1 vakcina és a Relenza vírusellenes gyógyszerkészítő) és a Roche AG Tamiflu gyártója.
Még rosszabb, a WHO nem nyilvánosan elterjedt összeférhetetlensége. Paul Flynn, előadó a CE-jelentésben megállapította, "a csápok a kábítószer-cégekkel befolyással van minden szinten a döntéshozatali folyamatokra" és "mérhetetlenül több, veszélyt jelentenek a rossz tudománnyal". Hosszas vizsgálatot követően az előzetes jelentés, amely még mindig várja a végleges verzióját, kimondja az eredményt. A WHO által elkövetett gondatlanság, a nem megfelelő felügyelet eredményeképpen, az: "elpocsékolt, nagy összegű állami pénzek, és indokolatlan félelmet keltés, és félelem keltése az egészségügyi kockázatokkal szemben az európai közvéleményben"!
A WHO továbbra is visszatartja a 16 tagjának nevét, akik bent ülnek a saját titkos "rendkívüli bizottságukban." Mindazonáltal, ezen a héten, két tagja lemondott. Nevezetesen Dr. John MacKenzie, a Curtin Egyetem-ről Ausztráliában, aki a WHO tanácsadója, és aki az elsőként sürgette a szervezetet életre hívni a világjárvány miatt, és jól ismert, hogy belegabalyodott a pénzügyi érdekekbe, és a beruházásokba a gyógyszeripari kartellekkel.
Hasonló a helyzet, a WHO, a CDC tanácsadó bizottságában is. A bizottság elnöke, Dr. Carol Baker, a Baylor egyetemtől, aki rendszeresen kapott kutatási és oktatási ösztöndíjakat és egyéni adományokat. Ő is az Igazgatóságába tartozik a Nemzeti Alapítványnak, a Fertőző Betegségek Tanácsadó Testületének.
Egy másik Baylor egyetemi bizottsági tag, Dr. Wendy Keitel is kapott klinikai támogatást Novartis-tól. A H1N1 vakcina készítői leginkább elterjedtek az USA-ban. Dr. Janet Englund a Children's University Medical Group-tól, Seattle-ben kapott pénzügyi támogatást a klinikai vizsgálatok során, előnyben részesítve MedImmune-t (az orr influenza vakcina). A Novartis-tól és a Sanofi Pasteur-től Dr. Cody Meissner is részesült Big Pharma támogatásban a Tufts Egyetem színeiben, és ő támogatta a klinikai vizsgálatokat MedImmune az RSV vakcina esetében, részvéve Wyeth streptococcus vakcina gyermekeknek szánt változatában, a Prevnar-ban.
Mit is jelent ez nekünk? Ha ezeket a pozitív eredményeket , a gyógyszer-vállalatok habozás nélkül teszik közzé eredményként, és ha a klinikai vizsgálatok eredményei negatívan ellentmondanak az elvárásaiknak, késleltethetik és megakadályozhatják a szabályozási jóváhagyást és engedélyeztetést egy-egy termék esetében! Akkor semmi sem ösztönzi a saját kiadást. Nincs jogszabályi kötelezettség közzétételre, vagy az előállítására.
A német tanulmány megállapítja, hogy a gyógyszer-döntéshozók szándékosan "elrejtik a kedvezőtlen eredményeket, illetve, ha az eredmények nem felelnek meg az elvárásaiknak."
Természetesen, a WHO, a CDC és az FDA helyeselheti ezt a viselkedést, mert teljesen alárendelt a hatalomnak és a gyógyszeripari gazdagságnak.

Sokan nem tudják, miért veszélyesek a génmódosított növenyek, ezért erről is ejtünk néhány szót!
A biotechnológiai ipar konferenciáján 1999 januárjában, az egyik képviselő, Arthur Anderson LLP, elmagyarázta, hogyan segíthet a Monsanto design stratégiai tervezete. Először is, csapata megkérdezte Monsanto vezetőket, milyen az ideális jövő 15 - 20 év múlva? A vezetők válasza szerint a világ 100 százaléka, az összes kereskedelmi vetőmagot illetően, géntechnológiával módosított és szabadalmaztatott lesz. A tanácsadók kijelentették, hogy a cél, és a kidolgozott stratégia és taktika, hogy ezt elérjék. Bemutatták Monsanto lépéseit és eljárásokat az ipari dominancia megszerzéséhez, egy olyan világban, ahol természetes magok gyakorlatilag kihaltak.
A "világ megmentése és más egyéb hazugságok": "A GMO-ra szükség van, hogy élelmezni lehessen a világot, alaposan tesztelt és bizonyított biztonságos, hozam növekedését eredményezi, használatával csökkenthető a mezőgazdasági vegyszerek felhasználása".
A felsoroltak nyilvánvaló hazugságok, amiket egy gyerekcipőben járó technológiára építenek. Csak egy példa:
1996-ban, a Monsanto behálózta a fiatal Kirk Azevedo-t, hogy elad a számára genetikailag módosított gyapotot. Azevedo elfogadta az ajánlatot. A Monsanto vezérigazgatója, Robert Shapiro, egy ésszerűnek tűnő képet festett a világ takarmányozásáról, és a tisztább környezetről, a cégről, és az új technológiáról. Amikor meglátogatta a Monsanto-t St. Louis-i központjában, az új alkalmazottak képzésén, és megbeszélésén, a társaság alelnöke félre hívta, és nyíltan kijelentette: "Várj," mondta Azevedo-nak. "Az, hogy mit mond Robert Shapiro, az egy dolog. De mi valami mást csinálunk. Azért vagyunk itt, hogy pénzt csináljunk".
Ő az első ember, aki ezt a történetet el is meséli. "Nem is értettem, mit mondott". Azevedo rájött hogy "csak egy újabb profit-orientált cégnek" dolgozik.
Néhány hónappal később kapott egy sokkot. A társaság tudósai azt mondták neki, hogy Roundup Ready pamut-növényekben, új, nem kívánatos fehérjék találhatók, egy nem tervezett gén beillesztési folyamatából. Biztonsági vizsgálatokat is végeztek a fehérjéken, de egyik sem volt tervezett a gyapot-növényekben, amelyek egy részét, terepkísérletként otthona közelében termeltek. Azevedo rájött, hogy ezek közül a fehérjék közül néhány mérgező!
A gyapot elpusztítása helyett, azt ajánlották, hogy a növényeket etesse meg a szarvasmarhákkal, de a professzor ezt elutasította, aminek eredményeként "kiközösítették", megfagyott körülötte a levegő.
Azevedo kapott egy kis ízelítőt a Monsanto jellegű módszerekből. Az ítélet, a néhány évvel későbbi perben, egyértelművé tette, 2002. Február 22-én a Monsanto-t bűnösnek találták Anniston város (Alabama) mérgezési ügyében. Elítélték őket a gondatlanság, felelőtlenség, az igazság elnyomása bűncselekmények miatt
700.000.000 $ volt a Monsanto-ra kiszabott bírság, az Anniston-i lakosok nevében, akiknek a vérében a mérgező PCB szintje több száz vagy több ezer alkalommal haladta meg az átlagos szintet. Ezt, a betegség-előállító vegyipar használja a kenőanyagok és hűtőfolyadékokban, több mint 50 éve! Ma már szinte mindenütt jelen van a vérben és a szövetekben, szerte a világon. Ken Cook A környezetvédelmi munkacsoportból azt mondja, hogy a Monsanto dokumentumok nyilvánosságra hozása során, a tárgyaláson, a cég "tudta az igazságot a kezdetektől fogva. Hazudtak róla. Egy Monsanto feljegyzés kifejti, az indoklásban: "Nem engedhetjük meg magunknak, hogy elveszítsük a dollár üzletet . "
Természetesen ezek az "üzletek" nem jöhettek volna létre a kormányok hivatalnokainak megvesztegetése nélkül (pl.: Indonéziában 140 képviselő, Kanadában 6 kormánytisztviselő, Indiában meghamisított adatokkal, és általában 1-20 millió dollár kenőpénzekkel). A Monsanto korábbi támogatói között találhatók: George Bush, Bill Clinton, Dan Glickman (volt mezőgazdasági miniszter), Michael Taylor (Biotechnológiai Élelmiszer Tanács) stb.

Szinte minden, biológiai hadviseléssel kapcsolatos értesülésnél ugyanazok a cégek kerülnek reflektorfénybe. A Baxter, vagy a GlaxoSmithKline, de akad még néhány erre kapható cég. A megnevezett utóbbi "termékeként, az Avanda globálisan is több ezer klinikai vizsgálat alapján kábítószernek minősíthető. Az amerikai szenátus pénzügyi bizottsága jelentésében kimutatta, hogy a GlaxoSmithKline, az Avanda diabétesz gyógyszerről, tudva, hogy a kábítószer veszélyes, és a szívrohamot okozhat, a GSK mégis eltitkolta ezt a fontos információt a nyilvánosság elöl.
Az FDA és a GSK tudósok megállapították, hogy Avandia veszélyes, és jelentősen növeli a szívroham kockázatát, de a kábítószer továbbra is a piacon van, a mai napig. FDA tisztviselői elutasították a megbízható tudományos bizonyítékokat.

Természetesen, ezt a kicsit hosszúra nyúlt tájékoztatót még folytathatnám, mert se szeri, se száma a gyógyszeripar és az orvosi monopóliumok egyre gyakoribb túlkapásainak, kartellbe tömörülésének, megvesztegetési botrányainak nyilvánosságra került bűncselekményeinek! Ami igazán odafigyelésre érdemessé teszi a tevékenységeik vizsgálatát az, az, hogy a pénzéhes gyógyszeripari konszernek már a lefizetett, megvásárolt, sőt, részvényessé előlépett hatalom bitorlóival karöltve, erőszakosan kényszergyógykezeltethetik a lakosságot, ha hagyja!
("Itt a fű, itt a fű! Sárkány ellen sárkányfű!")


Gutai Zub:

Tulok ragyogóan elemezted a "biológiai hadviselés elemeit".
Ami megdöbbentő, hogy ez a hadviselés kiterjed életünk legtöbb területére.
Kapásból, nézzük az egyik leglátványosabb "kis" szegmensét, az ország közlekedési viszonyait.
Hetente több száz ember sérül meg, több tucat hal meg közlekedési balesetben, Magyarország útjain! Az ország közlekedése éjjel-nappal egy őrült, és látszólag céltalanul rohangáló hangyabolyra emlékeztet. Az ország mint egy "nonstop" és lerobbant közel-keleti bazár, értékteremtés nélkül!

Az tény, hogy egy nemzet, egy közösség, térben kiterjedt képzödmény. Egy normális esetben ez azt is jelentené, hogy kölcsönyös és jól szervezett érintkezésben van. Egy társadalomnak egyik legfontosabb része, hogy "egybefoglalt".
De egy normális társadalomnak sokkal magasabb rendű funkciói is vannak, mint a közlekedés.
A távolságot, amely minden értelemben negatívum, csak idővel vagyunk képesek kitölteni.

A helyi munkahelyek megszüntetésével, a rendszer állandó közlekedésre kárhoztatta az embereket. A gyárakat, az ipart, a mezőgazdaság, és azzal kapcsolatos munka helyi lehetőségeit felszámolták.
Ezzel az embereket céltalan, és időt pocsékoló utazásokra itélték. Sőt, ebből még extra hasznuk is van, az energia árak nagyobb része adó, így szakadatlanul adóztatják az emberek minden mozdulatát!
A szabadidőt elautózzák az emberek, gondolkodási, pihenési idő még kevesebb, csak dübörög a környezetre is káros, céltalan közlekedés..........

 Tulok:

Gutai Zub, Varuna! A monopolizált bűnszervezetek teljes átszőtték a világot! Ez kiterjed a gazdaság, politika, egészségügy, oktatás és a tudomány minden területére. A háttérben a központosított hatalom megszerzése, az általános kiszolgáltatottság megteremtése, és a lakosság megfélemlítése áll! Mihez kezdenének egy erős, gazdaságilag is jól teljesítő országgal, dolgozó, és ebből megélő lakosságával?
Azt ilyet szerintük először meg kell fosztani önállóságától, gazdaságától, nemzeti kormányától, majd felszámolni a munkahelyeket, eladósítani az embereket és az államot is! Tönkre kell tenni az egészségügyet, az oktatást, felszámolni haderejét, hogy bármikor megrendszabályozhatóvá váljon, miellőtt fellázadhatna módszeres, kettős haszonnal járó kiirtása ellen!
A gazdasági bérgyilkosok az előörs, az IMF és a Világbank, a hosszútávú fosztogatók, gazdaságleépítők, politikus irányítók, az EÜ és WHO a további fosztogatáshoz, és lassú mérgezéshez kellenek! A Minden alárendelve a "Nagy célnak"! Minél nagyobb számban kiirtani az embereket, és közben ebből is hasznot húzni! Az életterük és végül az életük elvétele az első haszon, a második, hogy búsásan megfizettetik velük a saját kiirtásuk költségeit!

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

"Szia ....!
Én vacillálok ezzel az oltással...."

Mi még tanultunk Deákról Ferecről...!  Ez is egy olyansni engedetlenség....
 
A vakcína korszerűtlen -mert magas a higanytartalmú készítmén- de alpjában véve az esetek 51-69 % -ban kialakul  az antitest  (védettségünk) a spanyolnátha e variációjára. +Link
 
Hogy miért kell háromszor annyi embernek beadatni, mint ahogy szokásos - ezt rád bízom, hogy megértsd...

 

 

 

 Gyógyítható a nátha pár nap alatt?

 

 BREAKING: Interjú Jane Bürgermeister-rel - VIDEO!

 

 Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás,még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. De mérlegelésre okotad...

 

 

 Tovább....  

 

 

 

 Lehetséges, hogy géntechnológiával gyártották a vírust?   

NEM - ahhoz még hülyék a 'génbankárok'...
Erőltetett random (véltlen) mutációk sorozatából -sok szenvedő alany feláldozásával- lehet. 

Esélylatolgatás

H1N1 statisztikák

 

az esélye, hogy elkapjuk

az esélye, hogy kórházba kerülünk miatta

az esélye, hogy halálhoz vezet

Szezonális influenza

8:1

1573:1

8740:1

H1N1

14:1

3210:1

80681:1

 

 

 

Furcsa fotó kering világhálón


Mi nem állítjuk azt, hogy nem történt meg az oltás, viszont azt sem, hogy megtörtént. Talán azért is, mert a hónapok óta tartó H1N1 vírus elleni oltási őrület már inkább hasonlít egy karácsonyi vásár kampányához, mint sem arra, hogy az emberiség egészsége miatt aggódnának.
Azt nem tudni, hogy hogyan és milyen körülmények között készült a felvétel, viszont az tény, hogy ez hivatalos sajtófotóként járta és járja a mai napig az internet minden szálát. Vajon tényleg rajta van a műanyag kupak a fecskendő végén? Döntsenek Önök. A fotón éppen Dr. Falus Ferenc országos tisztifőorvost oltják.

 

 

 

 

 

Jaj, csk meg ne szúrjon...